0-24  ›  +36 30 929 7006

Elektromos zár

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

0-24 Zárszerviz szolgálatunk jelentékeny részét, a különböző típusú elektromos zárakkal való munkavégzés teszi ki. Ez főleg közös képviseleti, közületi munkákból adódik, mert ezen ajtók és kapuk zárjainak többsége beléptető-, vagy kaputelefon rendszerrel összhangban üzemel. Ezeken kívül számos munkát adnak a kertkapuk; az elektromos ellenoldal szerelése, cseréje rendszeres feladatunk.
Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

Elektromos zár termékeink

Elektromos ellendarab („klasszikus” elektromos zárak)

A legtöbb kapuban, társasházi ajtóban ilyenek vannak. Ezen belül is különböző típusokat szerelünk és forgalmazunk. Tartunk: egyenáramú, vagy váltóáramú elektromos zárat; feszültségre nyíló, vagy feszültség elvételre nyíló elektromos zárat; külső és belső memóriás, vagy memória nélküli (csak az impulzusidő alatt nyíló) elektromos zárat; rövid, vagy hosszú előlapos (zárható) elektromos zárat.
Csak kültéri kivitellel foglalkozunk (rozsdamentes előlap és ~ alkatrészek), így 3-4000 forintos elektromos zárat tőlünk nem tud vásárolni.

Síktapadó elektromágnesek társasházi ajtókra (szettben, szereléssel)

„Nyitvatartó” mágnesek tűzjelző rendszerre kötve

Elektromos csapzárak (főleg egyedi biztonsági rendszerek esetén)

Budapest (minden kerület) és Pest megye